RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Getuigen gezocht van gewelddadige overval op 76-jarige vrouw

VIANEN - Een 76-jarige vrouw uit Vianen kreeg woensdag de schrik van haar leven toen twee mannen met bedekte gezichten haar woning binnendrongen. De mannen waren gewapend en gebruikten geweld. Bij de overval is niks buitgemaakt. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

Woensdagavond hoorde de bewoonster van een huis aan de Wilhelminastraat geluid bij de voordeur. Toen zij de deur opendeed, kwamen er twee mannen naar binnen. Een van de mannen was gewapend, een andere man probeerde met geweld de vrouw te grijpen. Toen dit niet lukte, gingen de daders er snel vandoor. "Ze hebben niets kunnen stelen, maar het binnendringen van een huis en het bedreigen van de bewoonster is een serieuze zaak", aldus de politie.

De politie meldt dat de daders mogelijk de buurt hebben verkend, of rond de tijd van de overval in de omgeving zijn geweest. Wellicht zijn ze bijvoorbeeld met de auto gekomen en heeft die ergens geparkeerd gestaan. De politie roept daarom getuigen op zich te melden, die woensdag 2 december tussen 19.30 uur en 20.30 uur iets opvallends hebben gezien.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -