Instellingen

Kort nieuws: Hoogste punt zorgcomplex Eemnes

REGIO - Het hoogste punt van de woonzorgzone in Eemnes is bereikt. In het zorgcomplex aan de Raadhuislaan komen 50 huurwoningen die bestemd zijn voor 55-plussers, voornamelijk mensen met een zorgindicatie.
* In Nieuwegein is een fietser geschept. De 58-jarige man uit Bilthoven reed richting de Plettenburg. Op de kruising met de Edisonbaan werd hij aangereden door een 23-jarige automobiliste. De fietser kwam op de motorkap terecht en liep borst- en ribletsel op. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk nog.
* Een nieuw wijkinformatiepunt Kerckebosch opent dinsdag in Zeist. Hier kunnen bewoners terecht met vragen over vernieuwingen in de wijk. Ook vragen over de huidige woningen kunnen worden beantwoord. Speciaal voor de opening hebben kinderen van de scholen in de wijk kunstwerken gemaakt.
* In Nieuwegein zijn twee fietsenhelers aangehouden. Een 48-jarige man werd 's middags betrapt op de Diepenbrocklaan en een 15-jarige jongen liep 's avonds tegen de lamp op de Schouwstede. De fietsen zijn in beslag genomen en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.