Montfoortse Adrie bedolven onder DE-punten: "Ik ben spra-ke-loos"

MONTFOORT - DE-punten sparen om de corona-verveling tegen te gaan: Dat doet de goedlachse Adrie uit Montfoort. Ze spaart de punten niet voor zichzelf, maar voor bijvoorbeeld instellingen, die er een nieuw koffiezetapparaat van kopen. Haar gaat het om het knippen en bundelen van de punten: "Het is zo'n heerlijk tijdverdrijf zolang ik niet naar buiten kan!"
Adrie weet niet wat ze ziet als ze de zak vol punten krijgt
Adrie weet niet wat ze ziet als ze de zak vol punten krijgt © RTV Utrecht

Bijna geen punten meer

Adrie was bijna door haar laatste bundeltje DE-punten heen en deed daarom drie weken geleden op tv bij het programma 'Margreet, Samen voor elkaar!' een oproep voor nieuwe punten. En dat heeft ze gewéten!

"Hier word je toch stíl van ..."

Dozen, enveloppen, pakketjes, iedere dag nog worden er stapels gebracht vol met punten voor Adrie. De eerste postzak is inmiddels naar Adrie gebracht en daar werd ze (bijna) stil van: "Neeeee! Het zijn tientallen enveloppen met duizenden en duizenden punten." Bijna nog leuker vindt ze de persoonlijke briefjes en kaartjes die er in de enveloppen zitten. "Ik word er helemaal emotioneel van. Dat mensen de moeite nemen dat voor een ander te doen, hè?!"
Adrie uit Montfoort wordt verrast met duizenden punten
Een tweede postzak is bijna gevuld, maar daar kunnen uw punten nog bij!
RTV Utrecht
DE-punten voor Adrie
Antwoordnummer 57014
3507 VB UTRECHT

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.