RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Klanten supermarkt Baarn raken slaags over mondkapjesplicht

BAARN - Een ruzie over het dragen van een mondkapje is in een supermarkt in Baarn uitgelopen op een opstootje. Dat gebeurde vanmorgen bij de Albert Heijn aan de Eemnesserweg.

Volgens meerdere getuigen raakten rond 9.00 uur twee mensen slaags bij de kassa. De politie heeft één klant meegenomen naar het naastgelegen politiebureau. Een woordvoerder van de politie kon geen toelichting geven bij het voorval. Volgens haar wordt de politie de laatste tijd wel vaker gealarmeerd als een ruzie over coronaregels ergens uit de hand dreigt te lopen.

Een medewerker van de Albert Heijn kon 's middags reageren en zegt dat het ging om een conflict tussen twee klanten, waarvan er één geen mondkapje droeg en de ander wel. Er was niemand van de supermarkt bij betrokken. Wel is de politie langs geweest, bevestigt de medewerker. Die voegt verder toe: "Wij hebben het idee dat de mondkapjesplicht in onze winkels goed wordt nageleefd. Als iemand om medische redenen geen mondkapje kan dragen, dan houden we daar rekening mee. Maar we weten niet of dat hier het geval was."


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -