Instellingen

Drie Utrechters vast voor verkrachting

UTRECHT - De politie Utrecht heeft bij de tankopslag aan de Gelderlantlaan drie mannen aangehouden op verdenking van het verkrachten van een 19-jarige vrouw uit Nijmegen.
Agenten kwamen af op een inbraakalarm bij de tankopslag en troffen op een onverhard stukje weg bij het Amsterdam-Rijnkanaal een auto aan met daarin drie mannen uit Utrecht en een vrouw. Uit onderzoek bleek dat één van de mannen nog vier boetes moest betalen. De 23-jarige Utrechter werd aangehouden en naar het bureau overgebracht. De andere twee mannen gingen daar ook heen om de boetes voor hun vriend te betalen.
Vervolgens kregen de agenten een melding van een getuige over een vrouw die was meegenomen door drie mannen en was verkracht. Het bleek te gaan om de drie mannen en de vrouw in de auto bij de tankopslag. De vrouw had aanvankelijk vermoedelijk uit angst verklaard dat ze vrijwillig bij de mannen in de auto zat.
De andere twee mannen werden ook aangehouden. Het gaat om Utrechters van 23 en 27 jaar. Rechercheurs van de afdeling Zeden onderzoeken de zaak. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.