RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Trucker Raymond krijgt bedankt-kerstboom van dochter: 'Je bent de liefste papa ter wereld'

1/2
UTRECHT - Verslaggever Annemarie de Wit gaat op pad met kerstbomen. Jullie konden de afgelopen weken opgeven wie een versierde boom verdiende. Dat is massaal gebeurd. Uiteindelijk gingen we bij negen mensen langs en iedere dag laten we in onze dagelijkse kerstshow een gelukkige zien.

De eerste geluksvogel was vandaag vrachtwagenchauffeur Raymond van Wijk. Een verrassing van dochterlief Shania met een ontroerende brief erbij.

Kerstboom voor Raymond: 'Dit had ik niet verwacht'


Kerst viert u bij ons
RTV Utrecht brengt wat licht in duistere tijden. Op tv en Radio M Utrecht (93.1 FM) hebben we een dagelijkse kerstversie van het lunchprogramma Aan Tafel! met BN'ers als Danny de Munk, Willeke Alberti, Gerard Joling en Dieuwertje Blok. De uitzending 'Kerst viert u bij ons' is dagelijks te horen tussen 12.00 en 14.00 uur. Het programma is dan ook op TV te zien bij RTV Utrecht en wordt in de avond herhaald om 20.15 uur.


Wat kunnen Utrechters voor elkaar betekenen in de coronacrisis? Met de actie Samen voor elkaar! besteedt RTV Utrecht aandacht aan initiatieven, acties en oplossingen voor alledaagse problemen die het gevolg zijn van de coronacrisis. Kijk hier voor die mooie verhalen.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -