RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DJ Nicky Romero enthousiast over online oudejaarsconcert: 'We maken er het beste van'

1/2
PROVINCIE UTRECHT - De wereldberoemde DJ Nicky Romero maakt op oudejaarsavond een show die rond middernacht online te volgen is. De Veenendaler wil ondanks de strenge lockdown er op deze manier toch een gezellige avond van maken. Hij maakt deze show met name voor de jongeren die normaal naar een feest zouden gaan of vuurwerk zouden afsteken.

Binnenkort neemt Romero de hele show op in Veenendaal zodat jongeren er op oudejaarsavond van kunnen genieten. "Ik dacht als we dat niet doen dan blijft er zo weinig over", zegt hij. Romero focust zich met de show vooral op de Veenendaalse jongeren. Het wordt een gevarieerde avond van hits tot Nederlandse klassiekers.

De gemeente Veenendaal is ontzettend blij met de inzet van de DJ. "Ik ben trots dat we een wereldster als Nicky Romero wil meewerken voor onze jongeren", zegt wethouder Dylan Lochtenberg.

Positief
De DJ is net als iedereen aan huis gebonden door de coronacrisis maar hij probeert er het beste van te maken: "Als ik naar mezelf mag kijken ervaar ik ook positieve dingen. Ik heb bijvoorbeeld tijd om nu projecten uit te proberen die ik anders niet zou doen. Ik probeer er ook af en toe wat leuks van te maken, dan geef ik bijvoorbeeld een concert voor m'n achterburen vanuit m'n huis."

Romero vindt het gezellig om oudejaarsavond in Nederland te vieren. "Ik was altijd eigenlijk weg en dat was heel leuk om te doen maar ik merkte ook wel wat de waarde was van thuis met m'n familie op de bank zitten en samen aftellen. Het grootste probleem is dat ze nergens in het buitenland oliebollen of appelflappen hebben", grapt hij.

DJ Nicky Romero maakt online oudejaarsconcert voor jongeren


Wat kunnen Utrechters voor elkaar betekenen in de coronacrisis? Met de actie Samen voor elkaar! besteedt RTV Utrecht aandacht aan initiatieven, acties en oplossingen voor alledaagse problemen die het gevolg zijn van de coronacrisis. Kijk hier voor die mooie verhalen.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -