RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht serveert geen kerstdiner maar maakt speciale tv-show: 'Zo hoeft niemand dit jaar alleen te zijn'

1/2
UTRECHT - Het is een echte traditie: het kerstdiner van FC Utrecht om oudere mensen een hart onder de riem te steken rond de feestdagen. Maar net zoals veel andere evenementen gaat het vanavond niet door vanwege corona. FC Utrecht is niet voor één gat te vangen en samen met RTV Utrecht heeft de club een speciale tv-kerstshow gemaakt: Diner mee met de FC.

 Tineke Schouten tijdens de show. Tineke Schouten tijdens de show. | Foto: RTV Utrecht

Cabaretier Tineke Schouten, Utrechtse in hart en nieren, presenteert de uitzending vanuit stadion Galgenwaard. Ze duikt op geheel eigen wijze de wereld van FC Utrecht in en er zijn optredens van Ronnie Tober, Dennis Kroon en Michael Oomen.

Tijdens de show krijgen ouderen die naar het stadion zouden komen vanavond een diner thuisbezorgd: "Zo hoeft niemand dit jaar alleen te zijn en zitten 600 ouderen samen aan een kerstdiner."

Diner Mee met de FC wordt vanaf vanavond om 18.30 uur uitgezonden op RTV Utrecht en op de stadszender UStad. Het is ook hier terug te kijken.


Wat kunnen Utrechters voor elkaar betekenen in de coronacrisis? Met de actie Samen voor elkaar! besteedt RTV Utrecht aandacht aan initiatieven, acties en oplossingen voor alledaagse problemen die het gevolg zijn van de coronacrisis. Kijk hier voor die mooie verhalen.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -