Instellingen

Kort nieuws: Vrij man meteen weer in de fout

REGIO - Een gevangene die vrijgelaten werd in Houten, zorgde er zelf voor dat hij snel weer in de cel zat. De 43-jarige Amsterdammer op de Vleugelboot liep naar het einde van straat, zette zijn tassen op de grond en gooide een steen door de ruit van een bedrijf. Een getuige zag dit gebeuren en waarschuwde de politie. Agenten arresteerden de man en brachten hem terug naar zijn cel.
* In Vinkeveen is een fietser gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Een 28-jarige automobilist uit Hilversum wilde gisteravond op de Baambrugse Zuwe een inrit inrijden, maar nam de bocht te ruim. De 33-jarige fietser uit Amsterdam werd door de auto geraakt. Hij kwam op de motorkap terecht en brak zijn sleutelbeen. De fietser is met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht.
* In Bunnik heeft een jonge fietser zijn kaak gebroken na een botsing. Hij zag een geparkeerde auto over het hoofd in de Herenstraat. De 15-jarige uit Odijk kwam met zijn hoofd tegen de achterruit. Ondanks dat hij een helm droeg, brak de jongen zijn kaak. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.
* Een fietser in Nieuwegein koos maandag het hazenpad bij een politiecontrole. Hij reed door rood, maar een motoragent haalde hem in en hield hem aan. Het slot van de fiets waar de jongen op reed, bleek doorgeslepen, waarop de agent de fiets in beslag nam. De 17-jarige jongen kreeg ook een bon voor door rood rijden.
* Een 17-jarige winkeldief in Amersfoort heeft zijn daad met een gebroken pols moeten bekopen. De jongen had twee riemen gestolen uit een winkel op de Utrechtseweg. Op de hielen gezeten door de politie sprong hij van een zes meter hoog muurtje, maar dat bleek te ambitieus. De jongen werd gepakt en is met een gebroken pols en hersenschudding naar het ziekenhuis vervoerd.

U Vandaag dinsdag 23 juni: kort regionieuws

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.