RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Opruim-oma Blok (87) breekt pols: wie houdt Baarn nu schoon?

1/2
BAARN - Mevrouw Blok, ken je haar nog? De 87-jarige Baarnse die dagelijks met rollator, handschoenen en grijper een opruimronde maakt door haar gemeente, is onlangs lelijk ten val gekomen. Nu zit ze thuis met een gebroken pols en een kapot been.

Tijdens haar "juttersronde" op 5 december struikelde ze over een richeltje. Waar ze normaal 's ochtends vroeg eropuit trekt, is ze nu gedwongen binnen te blijven. Maar gelukkig is verslaggever Jordi de Jong de kwaadste niet én mocht hij van mevrouw Blok het juiste gereedschap lenen.

Mevrouw Blok (87) uit Baarn brak haar pols en kan dus geen afval meer rapen. Wat nu?


In haar woonplaats maakt Jordi een rondje door de buurt. "Maar maak het rondje niet te groot", waarschuwt Noor Blok nog, "want anders kom je nooit meer klaar!"

Uiteindelijk prikt Jordi met gemak een hele emmer bij elkaar en is de buurt tot tevredenheid van mevrouw Blok tóch een stukje netter: "Reuze bedankt, ik ben er helemaal stil van!"


Wat kunnen Utrechters voor elkaar betekenen in de coronacrisis? Met de actie Samen voor elkaar! besteedt RTV Utrecht aandacht aan initiatieven, acties en oplossingen voor alledaagse problemen die het gevolg zijn van de coronacrisis. Kijk hier voor die mooie verhalen.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -