RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vier jongeren gewond door ernstig auto-ongeluk bij Achterveld

1/2
ACHTERVELD - Op een smalle landweg tussen Achterveld (Leusden) en De Glind (Barneveld) is een auto frontaal tegen een boom gereden. De 21-jarige bestuurder uit Amersfoort is zwaargewond geraakt. Ook twee vrouwen uit Amersfoort (21 en 19 jaar) en een 16-jarige jongen uit de gemeente Barneveld moesten naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde gisteravond rond 21.00 uur op de Schoonderbekerweg. De brandweer was lange tijd bezig inzittenden uit het wrak te halen. Twee traumahelikopters landden in een nabijgelegen weiland.

De automobilist verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur. De toedracht wordt momenteel nog onderzocht. Het is op dit moment nog onbekend of bestuurder onder invloed van iets was, omdat hij zwaargewond in het ziekenhuis ligt. Dit wordt wel onderzocht. Eventuele getuigen kunnen zich melden bij de politie.

Zwaargewonden na ernstig auto-ongeluk bij Achterveld


Bewoners van een boerderij in de buurt zouden eerste hulp hebben verleend na het ongeluk. De verkeerspolitie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -