RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Isabelle zag haar droomstage in rook op gaan


UTRECHT - Wanneer we aan de gevolgen van corona en de impact op ons leven denken, denken we vaak het eerst aan ouderen. Aan hoe klein hun wereld werd en hoe angstig soms het leven in tijden van een pandemie. Maar ook het leven van jongeren stond op zijn kop. Of erger nog: stil.

Neem nu Isabelle. Begin twintig en druk met herstellen van een heftige fase in haar leven. Na een uithuisplaatsing in haar puberteit lukt het lang niet het goede spoor te pakken te krijgen. Tot zo'n dik jaar geleden. Een nieuw huisje, een nieuwe werkervaringsplek én een nieuwe maatschappelijke stage. En nog wel bij haar droomclub FC Utrecht.

Tot de eerste lockdown. Net als tienduizenden andere jongeren ziet Isabelle haar stage in rook op gaan. Haar werkgever vroeg Margreet daarom of zij haar niet álsnog de Galgenwaard in kon krijgen.

Isabelle weet niet wat haar overkomt bij FC Utrecht


Niet alleen voor Isabelle veranderde alles. Ook voor de plek waar ze haar stage zou gaan lopen, bij FC Utrecht Maatschappelijk, was dit een jaar om nooit te vergeten. Normaal ontvangen zij duizenden mensen. Van ouderen tot kinderen, van mensen met een beperking tot mensen met een laatste wens. Nu mocht er niemand in het stadion komen en dús gingen ze naar de mensen toe!

FC Utrecht maatschappelijk: Niet in het stadion? Dan naar mensen toe!
Wat kunnen Utrechters voor elkaar betekenen in de coronacrisis? Met de actie Samen voor elkaar! besteedt RTV Utrecht aandacht aan initiatieven, acties en oplossingen voor alledaagse problemen die het gevolg zijn van de coronacrisis. Kijk hier voor die mooie verhalen.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -