RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie zoekt getuigen van gewelddadige woninginbraak in Montfoort

MONTFOORT - De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige woninginbraak in Montfoort. Daarbij werd een van de bewoners meerdere keren met een koevoet op zijn arm geslagen.

De inbraak gebeurde vorige week maandag rond 14.00 uur op de Havenstraat in een woning met meerdere huurders. Een bewoner betrapte het duo, waarna de twee mannen hem met een koevoet bedreigden. Het slachtoffer moest vervolgens zijn telefoon en geld afgeven. Daarna werd hij mishandeld.

Meerdere kamers bleken te zijn opengebroken. De mannen gingen er onder meer met meerdere laptops vandoor. Het is niet duidelijk of zij nog meer hebben meegenomen.

Signalement verdachten
Na de inbraak verrichtte de politie een buurtonderzoek, maar dat leverde te weinig informatie op. Daarom is er een signalement verspreid van de daders. De eerste verdachte is 30-35 jaar, heeft een lichte huidskleur en is tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. De man heeft een stevig postuur, droeg een zwarte jas en een donkere muts. Hij sprak Pools.

De tweede verdachte is wat kleiner: tussen de 1.70 en 1.75 meter lang. Hij heeft een lichte huidskleur en droeg tijdens het incident een rode jas met zwarte strepen. Ook hij had een muts op en sprak Pools.

Getuigen of mensen die meer weten kunnen contact opnemen met de politie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -