Tiener bedreigd met vuurwapen in IJsselstein

© RTV Utrecht
IJSSELSTEIN - In IJsselstein is afgelopen vrijdag een 17-jarige fietser met een vuurwapen bedreigd. Het gebeurde even voor 19.00 uur op de Oude Utrechtseweg, meldt de politie.
De jongen fietste ter hoogte van het dierenasiel toen hij gepasseerd werd door een scooter, waarop twee mensen zaten. Niet veel later kwam de scooter naast hem rijden, gingen de twee tegen hem roepen en richtte de man die achterop zat een vuurwapen op hem.
De tiener op de fiets besloot gas te geven, stopte bij een huis en ging in de voortuin staan. De twee op de brommer kozen vervolgens eieren voor hun geld en gingen ervandoor richting het asiel.
De politie hoopt dat getuigen van het voorval zich bij hen melden. Op de scooter zaten twee mensen, waarvan de politie van een van hen zeker weet dat het een man is: de persoon die achterop zat. De bestuurder droeg een helm en was volledig in het zwart gekleed. De bijrijder droeg geen helm en was volgens de politie tussen de 18 en 25 jaar oud. De volledige signalementen zijn hier te vinden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.