Motorrijder ernstig gewond op Haarrijnse Rading

UTRECHT - Aan de Haarrijnse Rading in Utrecht is een motorrijder maandagavond ernstig gewond geraakt bij een aanrijding.
De motorrijder werd geschept door een automobilist en kwam ongelukkig onder de vangrail terecht. Per ambulance is de man naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.
Reacties via de site
* Zowel richting Vleuten (plotseling gaat de rijbaan voor rechtdoor over in linksaf richting 'De Wetering') als komende vanuit Vleuten (een baan richting A'dam, na verkeerslichten plotseling 2, terwijl verkeerslichten anders aangeven) is inderdaad zeer gevaarlijk, schrijft Jan.
* Het is zeker gevaarlijk daar. Ook richting Vleuten, daar worden de 2 rijbanen ineens eentje voor linksaf, daar gaat het ook vaak bijna mis, zegt Andre.
* Het is regelmatig raak op deze kruising. Verkeer dat vanaf de A2 komt snelt nog even de kruising over, ik let altijd extra op. Ik heb het al een paar keer bijna mis zien gaan. Lijkt me een punt van aandacht, misschien tijd voor een flitsplaal?, zegt Raymond uit Utrecht.
* De verkeerssituatie is inderdaad een aandachtspuntje. Ook van die automobilisten die nog even snel vanaf lage weide de A2 richting utrecht willen duiken sorteren eerst voor rechtdoor voor en schieten dan nog even voor een vrachtwagen. Roodlicht camera\'s is inderdaad een goede optie. En dan ook meteen voor de Jazzsingel Soestwetering, zegt Durgerdam.
* Zeer gevaarlijke kruising! Verkeer van A2 moet lang wachten om ri. Vleuten te rijden, dus veel gaan door oranje.rood nog over 5 baans kruising. Verkeer van Zuilense Ring komt met ongeveer 90 km/h aan op verkeerslichten en gaan ook door oranje/rood,terwijl veel verkeer over 5 baans wegen moet oversteken. Voorsorteren vaak asociaal omdat stoplichten niet op elkaar zijn afgestemt, wordt over doorgetrokken streep snel invgevoegd om wachtenden te passeren. Snelle maatregelen zal een hoop ongelukken kunnen voorkomen!
* Inderdaad heel gevaarlijk daar. Of de stoplichten kloppen niet of verkeer vanuit Amsterdam rijdt door rood.
Daarnaast als je komend van de richting Zuilense Ring op deze kruising rechtdoor rijdt in het linker rechtdoorvak, kom je ineens op de afslag voor linksaf richting \"\"de Wetering\". Het verrast me telkens weer, zegt Rob uit Haarzuilens.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.