RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Afgelopen dag 322 nieuwe coronabesmettingen in Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - De afgelopen dag zijn er in onze provincie 322 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Dat is iets minder dan het dagelijks gemiddelde in de provincie, dat staat op 334 besmettingen per dag. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM.

Er zijn de afgelopen dag zes mensen in het ziekenhuis opgenomen en twee mensen overleden in de regio Utrecht. De ziekenhuiscijfers blijven ongeveer gelijk, het aantal nieuwe besmettingen daalt al sinds eind december.Gisteren werden er 389 provinciegenoten positief getest op het coronavirus, eergisteren waren dat er 365. De gemeente Woudenberg zit hoog qua nieuwe besmettingen, daar zijn de afgelopen dag 59 inwoners per 100.000 positief getest.In heel Nederland zijn de afgelopen 24 uur 4924 nieuwe coronabesmettingen gemeld, dat aantal ligt iets onder het weekgemiddelde. De afgelopen week kreeg het RIVM 36.685 meldingen van positieve tests.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -