RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

'Utrechtse vergismoord deed Ridouan T. de das om'

UTRECHT/VIANEN - De Utrechtse 'vergismoord' liep uiteindelijk uit op de val van Ridouan T. en zijn organisatie die door het Openbaar Ministerie wordt omschreven als een 'geoliede moordmachine'. Nadat op 12 januari 2017 Hakim Changachi was doodgeschoten bij een poging om iemand anders te liquideren keerde het tij.

Dat concludeert de Telegraaf in een exclusief verslag van de verhoren die de recherche in oktober bij T. afnam. Changachi werd in het portaal van zijn flat aan de Faustdreef geliquideerd. Hij werd aangezien voor een ander. Handlanger Nabil B. keerde zich na de schokkende moord tegen T. en werd kroongetuige.

Ridouan T. uit Vianen bouwde in enkele jaren de reputatie van topcrimineel op. Hij werd uiteindelijk gearresteerd in Dubai en uitgeleverd aan Nederland. De Telegraaf beschrijft vandaag hoe de verdachte, bijgestaan door een van zijn advocaten, in oktober werd verhoord door twee agenten. Achter een geblindeerd raam keken verhoorexperts mee.

Inez Weski, de advocaat van T., liet De Telegraaf maandag in een reactie weten: "Helaas kan ik niet reageren op dit moment omtrent de proceshouding van cliŽnt en de achtergronden daarvan."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -