Instellingen

Bejaarde vrouw overlijdt na val in liftschacht

NIEUWEGEIN - In Nieuwegein is vanmorgen een bejaarde vrouw overleden nadat ze met een scootmobiel in een liftschacht was gereden. Het ongeluk gebeurde in een flat aan de Middelmonde.
De vrouw had haar scootmobiel nog niet zo lang. Waarschijnlijk is ze tegen de de liftdeur aangereden.
Daardoor is die opengegaan en is de vrouw in de liftschacht gevallen.
De hulpverlening en het onderzoek zijn nog gaande.
Reacties:
Melissa: echt zielig hou kan dat dan gebeurt zijn
Marcel Heiboer: zo is het ook niet gegaan zoals het hier staat de vrouw is tegen de deur aangebotst en de deur is uit de rails gevlogen en alswaren omhoog gegaan
Jos Pieters: Wat een erg drama. Ik hoop dat er een diepgaand onderzoek zal plaatsvinden want dit had nooit mogen gebeuren. De familie van deze vrouw wens ik heel veer sterkte de komende tijd.
Liftmonteur: Ik ben liftmonteur en persoonlijk vindt ik het erg \"jammer\" dat u de reactie van dhr. Pepijn plaatst als reactie op deze situatie. Als ik de problematiek rondom deze situatie lees, kan ik mij als monteur voorstellen wat er hier gebeurd is. Het is in gebeurt in mijn beroep aan de lopende band dat ik lift deuren moet herstellen die door aanrijdschade\'s vernield zijn. Ik kan u met volle overtuiging vertellen dat een schachtdeur zonder dat er een liftkooi achter staat NOOIT uit zichzelf open zal kunnen lopen. De schachtdeuren kunnen echter wel afbreken als je er met volle kracht tegen aan riijdt waardoor iemand met een zware wagen er dwars door heen kan rijden. Geen enkele deur incl. uw eigen voordeur is er voor gemaakt om er keihard tegen aan te beuken. Daarom heeft de politie een stormram ontwikkeld om invallen te doen. Dit geldt dus ook voor een liftdeur. nogmaals ik ken de situatie in dit geval niet maar ik kan u wel vertellen wat er technisch wel of niet kan.

Bejaarde vrouw overlijdt na val in liftschacht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.