Man beroofd van geld tijdens Marktplaatsverkoop in Nieuwegein

© RTV Utrecht
NIEUWEGEIN - In Nieuwegein is een man beroofd. Het 52-jarige slachtoffer uit Leidschendam wilde een telefoon kopen, maar in plaats daarvan werd hij overvallen en beroofd van zijn geld. De politie zoekt de twee verdachten en getuigen.
De man had gisteravond om 18.30 uur een afspraak met twee mannen in het Nijpelsplantsoen in Nieuwegein om een telefoon te kopen die via Marktplaats werd aangeboden. Nadat hij het geld voor de telefoon aan de mannen had gegeven werd hij geslagen en gingen de dieven ervandoor. Het slachtoffer raakte daarbij lichtgewond. In welke richting de daders gevlucht zijn is niet bekend.

Signalement

Eén verdachte was een donkergetinte man van ongeveer 25 jaar, met kort zwart haar. Hij is rond de 1.80 meter lang en heeft een stevig postuur. Hij droeg een zwarte jas met capuchon. De andere verdachte is lichtgetint en ook een jaar of 25. Hij is ongeveer 1.85 meter lang, heeft een gespierd postuur en kort donker haar. Hij droeg een spijkerbroek, een zwarte jas of trui, zonder capuchon.
De politie is op zoek naar getuigen en wil graag mensen spreken die iets van de straatroof hebben gezien. Ook camerabeelden uit de omgeving zijn welkom.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.