Instellingen

Kort nieuws: Woninginbreker Doorn gepakt

REGIO - In Doorn is een woninginbreker gepakt op de Vogelweide. De buren hoorden gerommel en belden de politie.In de tuin liep een man met inbrekersspullen onder zijn kleren.
* In Amersfoort is een tasjesdief aangehouden. De 20-jarige verdachte griste een tas weg bij een vrouw, maar werd door een goed signalement opgepakt op de Cabotstraat.
* In Utrecht is een 22-jarige man bekeurd voor heling van een fiets. De man morrelde op de Tannhauserdreef aan een fiets die volgens hem zijn eigendom was.De fiets bleek toch gestolen te zijn en is weer terug bij de rechtmatige eigenaar, die al aangifte had gedaan.
* In een horecazaak aan de Meerndijk in De Meern is zondagochtend vroeg een 21-jarige Mijdrechter aangehouden met harddrugs.De man was overmeesterd door een beveiliger.
* In Utrecht zijn zondagochtend vroeg twee autokrakers op een scooter aangehouden. De mannen (20) uit Houten en Nieuwegein werden betrapt op de Sint Janshovenstraat en achterhaald op het Neude.De politie vond inbrekersspullen en de buit.
* In Utrecht is een dronken automobilist uit Hilversum van de weg gehaald. De 38-jarige bestuurder reed zondagochtend slingerend over de Einsteindreef. Hij is zijn rijbewijs kwijt.
* In Utrecht is een 69-jarige automobilist gepakt zonder rijbewijs. De man werd ontdekt op de Europalaan. Agenten wisten dat zijn rijbewijs ongeldig was verklaard.
* In Wilnis is een feestganger betrapt op dronken rijden. Agenten zagen de 28-jarige Mijdrechter hard wegrijden bij een feestterrein aan de Herenweg en dat was reden voor een controle. De man is zijn rijbewijs kwijt.
* In Maarssen is een 30-jarige automobilist zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man reed slingerend over de Straatweg en Verbindingsweg en moest blazen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.