Instellingen

Kort nieuws: Potloodventer in Utrechtse winkel

PROVINCIE UTRECHT - In Utrecht is een schennispleger opgepakt. De 42-jarige verdachte liet zijn geslachtsdeel zien in een winkel aan de Jacobsstraat. Een 22-jarige vrouw was daar niet van gediend en belde de politie.
* De politie heeft een 19-jarige man uit Veenendaal opgepakt voor een overval. Hij zou afgelopen weekend de verkopers in een viskraam aan het Slotemaker de Bruïneplein hebben bedreigd met een vuurwapen. Er raakte niemand gewond, maar de schrik was groot. Overigens ging hij er vandoor zonder buit.
* Illusionist Hans Klok heeft na Las Vegas nu Rhenen gekozen als toneel voor zijn nieuwe show. Vanavond is de premiere in Ouwehands Dierenpark. Daar staat Klok de komende maand dagelijks op de bühne.
* In Utrecht is een woninginbreker op heterdaad betrapt bij een woning in Ondiep. Getuigen belden de politie.Agenten vonden de verdachte en de gestolen spullen in een schuur aan de Abrikoosstraat.
* In Mijdrecht lijkt een schennispleger actief. Volgens de politie heeft de verdachte zich zeker twee keer laten zien bij de sportvelden aan de Hoofdweg. Daarbij liet hij voorbijgangers zijn piemel zien. Behalve de man in kwestie, zou de politie graag meer getuigen spreken.
* Oud-directeur Martin van Hoogevest van de Hoogevest Groep is de eerste winnaar van de Vergulde Aardbei. Dit is een initiatief van enkele Amersfoortse makelaars. De prijs is bedoeld als lichtpuntje in de sombere recessietijden. De Hoogevest Groep ging eerder dit jaar failliet.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.