Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval bij Lopik

© Tobias Bos
LOPIK - De politie is op zoek naar getuigen van een dodelijk ongeval dat afgelopen woensdagavond plaatsvond op de parallelweg richting Lopik. In het bijzonder vraagt de politie contact met de bestuurder van een landbouwvoertuig, die mogelijk iets heeft gezien van het ongeluk.
Woensdagavond liepen twee vrouwen van 39 en 40 jaar uit Lopik een rondje. Een van hen werd iets na 19.30 uur van achter aangereden op het fietspad/parallelweg langs de M.A. Reinaldaweg (N210) in de richting van Lopik. Ze is later in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.
Volgens de politie gaat het om een zwarte auto. Opvallend detail was dat de achterklep open was en dat er planken/balkjes uit de achterbak van het voertuig staken.
Kort voor het ongeval reed een landbouwvoertuig langs de wandelende vrouwen. De politie hoopt dat de bestuurder van dit voertuig iets heeft gezien en vraagt de chauffeur daarom contact op te nemen. Ook mensen die in de buurt waren van het benzinestation op de M.A. Reinaldaweg rond het tijdstip van het ongeval en die de zwarte wagen hebben zien rijden of camerabeelden hebben, worden om informatie gevraagd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.