RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Oproep om weg te blijven uit Lage Vuursche, inmiddels erg rustig in het dorpje


LAGE VUURSCHE - Het was einde van de ochtend zo druk in Lage Vuursche dat de gemeente mensen opriep niet meer naar het dorp te komen. Verkeersregelaars houden auto's tegen en parkeerplekken zijn afgesloten.

 Als gevolg van de oproep was het al snel vrij rustig in het centrum van Lage Vuursche. Als gevolg van de oproep was het al snel vrij rustig in het centrum van Lage Vuursche. | Foto: Caspar Huurdeman

Vanwege het mooie lenteweer trekken veel mensen erop uit. Dat leidt, zoals bijna ieder weekend, tot grote drukte in Lage Vuursche.

De oproep had resultaat: zo'n twee uur later was het erg rustig in het centrum van het dorpje.


Ook op andere plekken worden mensen opgeroepen niet massaal de natuur in te gaan. Boswachters gaan controleren of iedereen in het bos zich goed aan de corona-regels houdt.

 Ook in de bossen van Amelisweerd zijn veel mensen, maar de drukte is daar nog beheersbaar. Ook in de bossen van Amelisweerd zijn veel mensen, maar de drukte is daar nog beheersbaar. | Foto: RTV Utrecht / Roel Breet


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -