RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie zoekt jongen die conducteur mishandelde: 'Meld je, anders komt je gezicht op tv'

WOERDEN - De politie is op zoek naar een jongeman die op station Woerden een treinconducteur heeft mishandeld. Hij zat met zijn schoenen op een treinstoeltje en toen de conducteur daar iets van zei, escaleerde het.

De jongen riep de conducteur iets toe en maakte het vervolgens nog bonter: hij begon te springen op de bank. De conducteur sommeerde hem de trein te verlaten. Dat deed hij, maar buiten schopte hij de conducteur tegen zijn hand. Ook bedreigde hij hem.

Dit alles gebeurde in november, maar de relschopper is nog altijd niet gevonden. Dus doet de politie een getuigenoproep in Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht. Ook zijn bewakingsbeelden van de verdachte getoond.

"Omdat hij mogelijk minderjarig is", legt politiewoordvoerder Joost Lanshage uit. "Herkent niemand hem, en meldt hij zich niet zelf bij de politie, dan laten we zijn gezicht herkenbaar in beeld zien."

De verdachte is naar schatting 15 tot 20 jaar oud. Hij heeft een lichtgetinte huidskleur, een slank postuur en is zo'n 1.70 tot 1.80 meter lang. Ook is de politie op zoek naar twee mannen die met hem samen in de trein zaten. Zij hoeven niets te vrezen, want volgens de politie stelden zij zich de-escalerend op.

(Her)kent u de verdachte? Neem dan contact op met de politie via de tiplijn: 0800-6070. Anoniem bellen kan naar 0800-7000.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -