RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Pizzakoerier beroofd in Utrechtse wijk Overvecht

UTRECHT - Op de Sint Maartendreef in de Utrechtse wijk Overvecht is gisteravond een pizzakoerier beroofd. De 18-jarige jongen werd vastgegrepen en beroofd van zijn warmhoudtassen en al het eten daarin.

De bezorger reed rond 22:15 uur met een bestelling naar een afgesproken adres. Daar aangekomen was de situatie ineens anders: de bestelling moest worden afgeleverd bij een kleine, zwarte auto. Maar de inzittenden waren niet van plan om te betalen. Ze pakten de jongen stevig vast en probeerden zijn telefoon af te pakken. Van schrik liet de bezorger zijn spullen vallen.

De daders gingen er vervolgens vol gas met de buit vandoor richting de Tigrisdreef. De koerier bleef geschrokken achter. De politie heeft nog buurtonderzoek gedaan, maar dat heeft niets opgeleverd. De politie hoopt dat, ondanks de avondklok, toch iemand iets heeft gezien.

Volgens de politie gaat het om twee jonge mannen en een jonge vrouw, allemaal van rond de 25 jaar. De bestuurder van de auto was tenger en getint, de bijrijder was stevig en had een lichte huid. De vrouw op de achterbank had blond haar in een staartje.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -