Instellingen

Hol & Molenbeek vraagt faillissement aan

UTRECHT - Makelaarskantoor Hol & Molenbeek heeft faillissement aangevraagd voor de vestigingen in Zeist, Utrecht en De Meern.
Hol & Molenbeek is een van de grotere en toonaangevende makelaars in de provincie Utrecht. De financiële problemen gelden alleen voor de woningtak.
Het faillissement betreft niet de franchisekantoren in Vianen, Bilthoven en Soest. Gisteren is het personeel geïnformeerd over het faillissement. De negen medewerkers kregen te horen dat het makelaarsbedrijf waarschijnlijk een doorstart kan maken.
Bestaande bouwprojecten, zoals in Vianen, komen niet in gevaar. "Klanten die gebruik maken van de makelaarsdiensten van Hol en Molenbeek kunnen zonder problemen een huis kopen", vertelt advocaat De Gier namens Hol & Molenbeek.
De belangrijkste reden voor het faillissement is volgens advocaat De Gier "de algehele malaise op de woningmarkt". Op andere mogelijk oorzaken wil de advocaat niet ingaan. De grootste gedupeerden van het faillissement zijn de schuldeisers. Zij kunnen waarschijnlijk fluiten naar hun geld.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.