RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vaccinatielocatie in voormalig hoofdkantoor Campina in Woerden

WOERDEN - De GGD wil vanaf begin april ook een vaccinatielocatie openen in Woerden. De prikplek moet komen in het voormalige hoofdkantoor van Campina aan de Bleek in Woerden.

Het pand staat gedeeltelijk leeg en wordt de komende tijd verbouwd zodat het voldoet aan alle richtlijnen. De GGD hoopt de werkzaamheden binnen een maand af te ronden zodat er begin april begonnen kan worden met vaccineren. Of er dan ook echt direct geprikt kan worden, hangt af van de leveringen van vaccins.

De komende tijd moeten op meer plekken in de provincie vaccinatielocaties komen. De GGD wil zo het vaccineren laagdrempelig maken voor mensen. Gisteren kondigde de gemeente Stichtse Vecht aan dat eind maart een tijdelijke vaccinatielocatie opent in Breukelen. Ook in Driebergen opent binnenkort een vaccinatielocatie. Verder worden er al prikken gegeven in Amersfoort, Veenendaal, Houten en Utrecht.Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -