Jong FC Utrecht verzuimt te scoren en verliest van MVV

© FC Utrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft vrijdagavond op Zoudenbalch de thuiswedstrijd tegen MVV met 0-1 verloren. Namens de Maastrichtenaren scoorde Joyce Lance Mickels in de 24e minuut.
Na een kwartier vond ook Luc Mares voor MVV al het net, maar zijn inzet werd afgekeurd vanwege buitenspel. In de eerste helft kreeg Jong FC Utrecht genoeg kansen om ook te scoren, maar het team miste precisie.
In de tweede helft bleven grote kansen voor beide ploegen lang uit. Een kwartier voor tijd probeerde Jong FC Utrecht met het inbrengen van Oussama Alou en Aurelio Oehlers nog wel een slotoffensief te forceren, maar dat had geen effect.
Jong FC Utrecht staat door de nederlaag nu op de zestiende plaats in de eerste divisie. MVV klom door de zege op naar de veertiende plaats.