RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

'Avondklok verlengd tot 30 maart'

PROVINCIE UTRECHT - Het lijkt erop dat we het grootste gedeelte van de maand maart nog met de huidige coronamaatregelen te maken hebben. De avondklok wordt waarschijnlijk verlengd tot 30 maart, melden bronnen rond het kabinet volgens het ANP.

Zaterdag was er een Catshuisberaad waar de betrokken ministers bij elkaar kwamen om te overleggen over de coronamaatregelen. Het huidige pakket aan maatregelen blijft nog wel even, zo lijkt het. Tijdens de verkiezingen komt er een uitzondering op de avondklok voor rmensen die moeten stemmen of werken in een stembureau, is de verwachting.

Als er wel versoepeld kan worden, wordt als eerst gekeken naar de hogescholen en universiteiten, de terrassen en het buiten sporten in kleine groepen voor alle leeftijden.

Maandag geven demissionair minister-president Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid De Jonge weer een persconferentie. Dan wordt definitief bekend of de coronamaatregelen verlengd worden.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -