RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Lilianne Ploumen in Utrecht om campagnestrijd tussen stel te beslechten

UTRECHT - PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen kwam vandaag naar Utrecht toe om campagne te voeren en een huiselijke twist te beslechten tussen Susanne Schilderman en Frank van de Wolde. Die voeren een onofficiŽle campagestrijd in en rondom hun bovenwoning in Utrecht voor hun respectievelijke partijen D66 en PvdA.

In de aanloop naar de verkiezingen nam die strijd steeds grotere proporties aan. Het begon toen Susanne Schilderman, zelf raadslid voor D66, een partijposter van Sigrid Kaag ophing. Daarop verscheen er al snel een soortgelijke prent van de PvdA, de partij waar Frank lid van is.


Schilderman hing daarna een bord van haar partij op. Waarop Van der Wolde terugsloeg met een rozen-poster en een grote leus van de PvdA in de tuin van de benedenburen. De laatste slag leek echter toe te behoren aan Schilderman met het verschijnen van een banier met Sigrid Kaag erop.


Maar enkele dagen voor de verkiezingen slaat Van der Wolde terug. Hij wist de lijsttrekker van zijn partij naar het huis te lokken. Daarmee lijkt de strijd beslecht, tenzij er nog een gaatje in de agenda van Sigrid Kaag zit voor een bezoek. De Utrechtse PvdA ziet dat wel zitten. "Nu jij, Sigrid Kaag", zegt de partij op twitter.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -