7500 euro tipgeld voor autobranden in Baarn en Den Dolder

© Caspar Huurdeman
BAARN/DEN DOLDER - De politie heeft een beloning van 7500 euro klaarliggen voor de gouden tip die leidt tot een oplossing in de zaak van de autobranden in Baarn en Den Dolder.
De daders hebben het gemunt op het Dolderse Kees Dijkman Containers. Al sinds vorig jaar wordt dat bedrijf geteisterd door autobranden. Meerdere vrachtwagens van het bedrijf gingen in vlammen op.
De brandstichters weten waar de eigenaar van Kees Dijkman Containers woont, want bij zijn thuisadres aan de Heemskerklaan in Baarn werd ook meerdere keren brand gesticht. Telkens was zijn BMW het doelwit.
De politie had in januari al twee verdachten op het oog. Getuigen zagen hen in Baarn wegrennen na een van de brandstichtingen. Maar de identiteit van wie mannen is vooralsnog onbekend.
Omdat de politie de zaak nu eindelijk wil oplossen, wordt extra hulp gevraagd van het publiek. Morgen besteedt Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht, aandacht aan de zaak. Ook in NPO1-programma Opsporing Verzocht stipt de politie de brandstichtingen aan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.