Slachtoffer mishandeling Geuzenwijk nog steeds in coma, dader is spoorloos

© Uppel Media
UTRECHT - De man die vorige week woensdag zwaar werd mishandeld in de Utrechtse Geuzenwijk, ligt nog altijd in coma in het ziekenhuis. Hij is nog niet bij kennis geweest. Van de man die hem toetakelde, ontbreekt nog altijd ieder spoor. Daarom heeft de politie vanavond een dringende getuigenoproep gedaan bij Opsporing Verzocht.
De mishandeling was op de Koppestokstraat. De politie vermoedt dat een verkeersruzie de aanleiding was voor het geweld.
"Het slachtoffer (48 jaar, red.) houdt zeer waarschijnlijk blijvend letsel over", zegt politiewoordvoerder Maren Wonder in Opsporing Verzocht. "We zijn in nauw contact met zijn naasten."
De dader reed in een kleine personenauto. De politie hoopt dat mensen die in de buurt wonen bewakingscamera's of een deurbelcamera hebben waarop de man te zien kan zijn.
Er is al een summier signalement: de man heeft mogelijk een lichtgetinte huidskleur. Hij is naar schatting tussen de 20 en 35 jaar oud en zo'n 1.75 tot 1.80 meter lang. Ook droeg hij een petje.
Naast Opsporing Verzocht besteedt ook Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht, morgen aandacht aan de zaak. Mensen die informatie hebben kunnen contact opnemen met de tiplijn van de politie via 0800-6070.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.