Kort nieuws: Ruiten in Veenendaal ingegooid

REGIO - Bij drie woningen aan het Schrijverspark In Veenendaal zijn dit weekend ruiten ingegooid met stenen. Niemand raakte gewond, maar de schade is groot. De politie heeft de vernielingen in onderzoek.
* In De Bilt zijn dit weekend diverse auto's bekrast. De politie kreeg al vier aangiftes binnen van de Zernickweg, maar waarschijnlijk hebben de vandalen nog meer auto's beschadigd.
* In Vianen zijn drie autokrakers op heterdaad betrapt. Na een tip werd het drietal van 17 en 18 jaar ontdekt in de Brugstraat.
* Op de Vechtdijk in Utrecht is een schennispleger aangehouden. Na klachten heeft de politie een 32-jarige man uit Maarssen betrapt.
* In Utrecht is een 29-jarige man gepakt met harddrugs op een festival aan het Verthorenpad. De bewakers hadden de spullen ontdekt. Het gaat om 16 pillen en 5 ponypacks.
* In Maarssenbroek is een jongen beroofd en in de sloot gegooid in park Reigerskamp. De politie heeft twee 16-jarige verdachten aangehouden. Het is de laatste weken vooral 's nachts onrustig in het park met hangjongeren.
* De Amersfoortse politie heeft bij de hangplek aan de Schothorstlaan drie gestolen fietsen gevonden. De drie jongens worden nu verhoord.
* In Zeist is een lastige wildplasser aangehouden. De 40-jarige man uit Driebergen kon zijn identiteitsbewijs niet laten zien en is met gepast geweld naar het bureau gebracht.
* In Utrecht is een veelpleger op heterdaad betrapt bij het stelen van een fiets. Getuigen zagen hoe de 33-jarige verdachte een slot open brak bij een fiets op het Stationsplein.
* In Groenekan is zondagochtend een lastige jongen uit Bilthoven opgepakt. De 17-jarige knaap liep dronken met een snorfiets op de Nieuwe Weteringsweg. Toen de politie hem aansprak ging het mis. Hij kreeg de boeien om met een bon voor openbare dronkenschap en zijn ouders zijn ingelicht.
* In een parkeergarage aan de Overste den Oudenlaan in Utrecht is een dronken automobilist betrapt. Na een tip werd de 54-jarige Utrechter opgewacht bij de uitrit door de politie. Hij is zijn rijbewijs kwijt.
* In Soest is een dronken snorfietser zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De 57-jarige man werd aangehouden op de Hartweg.
* In Utrecht is een hennepkwekerij opgerold.De plantage was verstopt in een huis aan de Roosevellaan en werd ontdekt na een melding over geluidsoverlast. Een 19-jarige vrouw in het huis is aangehouden.
* De politie in Zeist heeft een 21-jarige man uit Bunnik met een luchtdrukpistool opgepakt. Hij stond te schieten in het bos bij de Kampdwarsweg.
* Bij een ongeluk in Eemnes is een 18-jarige fietser gewond geraakt. De jongen reed op een stilstaande bestelauto op de fietsstrook bij de Laarderweg. Hij is met hoofdletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.