RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie doet onderzoek naar dreiging met vuurwapen in Amersfoort

1/2
AMERSFOORT - Op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort was vanavond rond 18.00 uur veel politie op de been na een melding dat er na een aanrijding iemand zou zijn bedreigd met een vuurwapen. Inmiddels is de rust weer wedergekeerd maar wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. "Het is een beetje een onduidelijk verhaal", aldus een woordvoerder van de politie.

Aanleiding van de ruzie was een aanrijding tussen twee auto's op het parkeerterrein van groothandel Sligro. Daarbij zou een van de bestuurders de ander hebben bedreigd alvorens ervandoor te gaan. De bestuurder zou een vuurwapen hebben gehad.


Na de melding rukte de politie met meerdere eenheden uit. Een fotograaf die ter plekke was, zag agenten met kogelwerende vesten op de parkeerplaats staan. Ook cirkelde er enige tijd een politiehelikopter boven het gebied en was er een arrestatieteam van de politie aanwezig. Dat kwam niet in actie. Er is niemand aangehouden en rond kwart voor zes werd het gebied weer vrijgegeven.

 Op elkaar gebotste auto's op parkeerplaats. Op elkaar gebotste auto's op parkeerplaats. | Foto: Persbureau Midden Nederland


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -