Theaters dicht door corona? Dan komen theatermakers gewoon naar jou

Ook voor cultuurliefhebbers is het behelpen tijdens deze coronapandemie. Een filmpje pakken kan niet, de theaters zijn dicht en op een paar proefedities na ligt het festivalleven stil.
Maar is er dan helemaal niets te beleven ? Nee, zeker niet. Want deze tijden maken ook creatief. Als jij niet naar het toneel kan, dan komt het toneel wel naar jou. Zelfs als je maar een bezoeker per dag mag ontvangen, dachten RAUM en het Nieuw Utrechts Toneel.
Ze brengen de brengen de voorstelling 'Op De Koffie'. Een éénmans-voorstelling in de huiskamer van het publiek. Deze voorstelling is gebaseerd op de verhalen van mensen met autisme waarvan het leven tijdelijk ontwricht is geraakt en daarom een tijdje begeleid wonen in de Rijnsche Maan (een huis van Lister https://www.lister.nl/ ). Verhalen over eenzaamheid, sociale drempels en verbinding.
De voorstelling is te boeken bij RAUM. De actrice komt naar u toe en gebruikt uw woonkamer als theaterzaal, waardoor het een zeer intieme beleving is.
De actrice komt echt je huiskamer binnen
De actrice komt echt je huiskamer binnen © RAUM
Thuistheater op de koffie
Dit verhaal komt uit het programma Route C, het cultuurprogramma van RTV Utrecht. De eerste uitzending is elke zondag rond half 9 en het programma wordt daarna elk uur herhaald.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.