RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tantramasseur Rhenen in hoger beroep veroordeeld tot 2,5 jaar cel

RHENEN - Tantramasseur Nico D. uit Rhenen heeft ook in hoger beroep een celstraf van tweeŽnhalf jaar gekregen, waarvan tien maanden voorwaardelijk. Volgens de rechter is bewezen dat hij zeker zes cliŽntes seksueel misbruikte.

Het gerechtshof in Arnhem legt hem ook een beroepsverbod op. Twee jaar lang mag hij niet werken als tantramasseur, tantra coach, drukpuntmasseur, (intimiteits)coach en tantrika. Hij mag verder geen contact opnemen met de zes ex-cliŽnten die aangifte tegen hem hadden gedaan en hij moet ze in totaal 30.600 duizend euro aan schadevergoeding betalen.

Massages
D. masseerde zijn slachtoffers in een chalet. De grenzen van het toelaatbare waren uiterst vaag. Zowel D. als zijn cliŽnten waren naakt. Hij drong het lichaam van de vrouwen binnen en gaf vaginamassages. Ook tongzoende en penetreerde hij zijn cliŽnten.

De vrouwen waren vrijwillig klant van D., maar ze vonden dat hij veel te ver is gegaan. Eind 2017 meldden vier slachtoffers zich bij de politie, daarna volgden nog meer aangiftes.

In cassatie
Twee jaar geleden werd Nico D. al veroordeeld tot tweeŽnhalf jaar cel. De rechter zei toen dat D. het initiatief zou hebben genomen tot de seks. De vrouwen, die volgens de rechter erg kwetsbaar waren, gingen erin mee omdat ze hem vertrouwden. D. ontkende toen alle beschuldigingen. Hij zegt dat de vrouwen hebben ingestemd met seks. D ging toen tegen het vonnis in beroep. Ook nu gaat hij in cassatie tegen de uitspraak van het gerechtshof.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -