RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Code geel vanwege winters weer: vertragingen op snelwegen door ongelukken


PROVINCIE UTRECHT - Vanwege het winterse weer zijn er vanochtend meerdere ongelukken gebeurd. Zo schaarde een vrachtwagencombinatie op de A27 bij knooppunt Everdingen en reed op de A27 een automobilist tegen een paal. Op diverse snelwegen stonden kilometerslange files.


Op dit moment vindt er een noodreparatie plaats aan de vangrail, meldt Rijkswaterstaat. Verkeer vanuit Den Bosch wordt geadviseerd de reis uit te stellen. De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk, maar waarschijnlijk heeft het winterse weer ermee te maken.

 Tientallen strooiwagens in de provincie Utrecht zijn inmiddels de weg opgegaan vanwege het winterse weer. Tientallen strooiwagens in de provincie Utrecht zijn inmiddels de weg opgegaan vanwege het winterse weer. | Foto: Koen Laureij

Code geel
Tientallen strooiwagens in de provincie Utrecht gingen vanochtend vroeg al de weg op en er werden op meerdere plekken ongelukken gemeld. In bijna heel het land (uitgezonderd Flevoland) geldt in ieder geval nog tot 10.00 uur code geel, meldt het KNMI.

 Het sneeuwt in Utrecht. Het sneeuwt in Utrecht. | Foto: RTV Utrecht / Robert Jan Booij


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -