RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Agenten vinden veel drugs en geld na melding van inbraak in Overvecht

1/2
UTRECHT - De politie heeft grote hoeveelheden drugs en contant geld gevonden in een huis in de Utrechtse wijk Overvecht. Die kwamen ze op het spoor na een melding van een woninginbraak afgelopen nacht.

Rond 2.00 uur gingen agenten af op een melding van een inbraak in een flat aan de Van Brammendreef. Toen ze aankwamen zagen ze een 34-jarige man in het huis. Hij is aangehouden. Daarnaast vond de politie tassen met grote pakketten drugs erin.

Reden voor de recherche om overdag uitgebreid onderzoek te doen in het huis. Om te voorkomen dat ongenodigde gasten langs zouden komen, werd het flatgebouw de hele dag bewaakt door zwaarbewapende agenten.

Alle drugs en het geld zijn in beslag genomen. Burgemeester Dijksma heeft besloten de woning direct te sluiten. De politie gaat verder met het onderzoek en sluit niet uit binnenkort nog meer aanhoudingen te verrichten.

 De flat werd vandaag bewaakt door zwaarbewapende agenten. De flat werd vandaag bewaakt door zwaarbewapende agenten. | Foto: Koen Laureij


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -