RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

3FM-dj verwacht vreugde-explosie in TivoliVredenburg: 'Het wordt onvergetelijk'

1/2
UTRECHT - Na ruim een jaar ontvangt TivoliVredenburg in Utrecht vanavond weer eens duizend bezoekers. Dat gaat gebeuren tijdens de 3FM Awards. De uitreiking van de prijzen is aangewezen als Fieldlab-evenement.

Radio-dj Sander Hoogendoorn van 3FM is vanavond een van de presentatoren tijdens het corona-experiment. Hij heeft er heel veel zin in. "Ik verwacht een ontploffing van vreugde en blijdschap. Ik denk dat een heel bijzondere avond gaat worden die ik en de bezoekers nooit gaan vergeten. Maar het kan ook zijn dat het al na vijf minuten vertrouwd voelt of als een twee durende surreŽle werkelijkheid. Ik weet het niet, ik ben heel erg benieuwd."

Interview met Sander Hoogendoorn van 3FM


Mensen die een kaartje wisten te bemachtigen voor de 3FM Awards moeten voor het evenement het bewijs van een negatieve coronatest laten zien en ook ter plekke een sneltest doen. Vervolgens worden ze ingedeeld in bubbels. "In de ene bubbel mag wat meer dan in de andere en ze zijn strikt gescheiden", vertelt Hoogendoorn. "Mensen die hier veel verstand van hebben, hebben het bedacht. Ik hoop dat het interessante data oplevert over ons gedrag in een poppodium. Ik denk dat het veilig is. Bij eerdere Fieldlabs waren er in ieder geval weinig of geen besmettingen."

Bezoekers kunnen in de Grote Zaal van het poppodium kijken naar de uitreiking van verschillende prijzen van de radiozender en live optredens van Son Mieux en The Vices. Chef'Special met het Metropole Orkest, Krezip, Nana Adjoa en Froukje hebben optredens opgenomen die via een scherm vertoond worden. Hoogendoorn: "Voor de artiesten is het ook weer wennen. Vaak hebben ze wel livestreams gedaan of radio-optredens, maar publiek voor hun neus is lang geleden. Het lijkt me heel raar voor ze."

De uitreiking van de 3FM Awards begint om 18.30 uur en duurt tot 20.30 uur.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -