RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Scooterrijder zonder rijbewijs veroorzaakt ongeval in Oudewater: 'Doe dit soort dingen gewoon niet, er komt veel ellende van'

1/2
OUDEWATER - Een scooterrijder, die hoogstwaarschijnlijk onder invloed verkeerde en zonder rijbewijs rondreed, heeft zichzelf vanmiddag flink in problemen gebracht in Oudewater. Hij verzuimde voorrang te verlenen waar dat wel moest en botste vervolgens op een auto. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij direct een bloedtest kon ondergaan om definitief vast te stellen of hij inderdaad onder invloed was.

"Doe dit soort dingen gewoon niet, er komt heel veel ellende van", schrijft agent Dennis Schuring op Instagram.

De scooterrijder reed over de Hekendorperweg, toen een auto van rechts uit de Papenhoeflaan kwam rijden. Hij knalde vol op de voorkant van de auto en raakte daarbij gewond. Volgens een nieuwsfotograaf uit het gebied klaagt de buurt al langere tijd over deze kruising. Er zouden regelmatig ongelukken gebeuren, door een combinatie van hard rijden en geparkeerde auto's die het zicht belemmeren.

De politie heeft de scooter in beslag genomen voor technisch onderzoek. Van al deze feiten zal proces-verbaal worden opgemaakt", aldus de politieagent. "De schade van het ongeval kan hij ook zelf betalen, omdat de verzekering waarschijnlijk niet gaat uitkeren."

 De auto is flink beschadigd. De auto is flink beschadigd. | Foto: Egberts Media


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -