RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Mysterieus bloedspoor in Bilthoven blijkt gevolg van steekpartij

BILTHOVEN - Een enorm bloedspoor op straat stelde agenten in Bilthoven gisteren voor een raadsel. Inmiddels is duidelijk wat er is gebeurd: een 20-jarige man is neergestoken op het Hendrick de Keyserkwartier. De politie is op zoek naar getuigen om helder te krijgen wat er precies is gebeurd.

Eind van de middag kwam bij de politie een melding binnen van een steekpartij. Maar toen agenten aankwamen in de straat zagen ze geen slachtoffer en geen verdachten, alleen een meterslang bloedspoor op de grond.

De agenten zetten de omgeving af en startten een onderzoek. Na een tijdje zoeken vonden ze het slachtoffer. Er lijkt ruzie te zijn geweest met een groep personen, maar wat precies de aanleiding is geweest voor de steekpartij is nog altijd niet duidelijk.

Daarom doet de politie een getuigenoproep. "Beschikt uw woning of voertuig aan het Hendrick de Keyserkwartier en omgeving over een camera, deurbelcamera of dashcam? Laat dit dan z.s.m. weten", schrijft de politie. De steekpartij was vermoedelijk tussen 17.00 en 18.00 uur.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -