RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sporthal Dijnselburg Zeist wordt GGD-priklocatie

ZEIST - Vanaf aanstaande maandag heeft ook Zeist een eigen vaccinatielocatie. Die komt in sporthal Dijnselburg. Het is de achtste plek in onze provincie waar mensen een prik kunnen halen, na Utrecht, Woerden, Breukelen, Houten, Amersfoort, Driebergen en Veenendaal.

Het is de bedoeling dat de vaccinatielocatie zeker tot september in bedrijf blijft. De gemeente zegt dat de keuze onder meer op sporthal Dijnselburg is gevallen vanwege de goede bereikbaarheid.

Normaal wordt de sporthal gebruikt door scholen en sportverenigingen, maar vanwege de corona-maatregelen zijn er al maanden geen activiteiten. "We zijn in goed overleg over alternatieve locaties voor hun sportactiviteiten, zodra er weer gesport mag worden", zegt wethouder Marcel Fluitman.

Inwoners van Zeist en omliggende gemeentes kunnen op afspraak van 8.00 tot 20.00 uur terecht voor een prik. "Om het coronavirus onder controle te krijgen is het belangrijk dat vaccinaties op een laagdrempelige manier, dichtbij inwoners, worden aangeboden", zegt wethouder Fluitman. "Fijn dat we hiervoor sporthal Dijnselburg kunnen inzetten."Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -