RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tienermeisjes gedrogeerd en gedumpt in Soest, politie zoekt daders

SOEST - De politie is op zoek naar twee jongens die in Soest twee 17-jarige meisjes hebben gedrogeerd met de drug GHB. De tieners werden bewusteloos achtergelaten op een parkeerplaats.

Een van de meisjes had ene Bilal leren kennen via internetdating. Ze spraken af bij het tankstation aan de Burgemeester Grothestraat. Bilal nam een vriend mee die zich voorstelde als Amin. De drie haalden vervolgens nog een vriendinnetje van het meisje op.

De vier reden enige tijd door Soest in een donkerblauwe Peugeot 107. De jongens gaven de meisjes alcoholische drankjes, en deden daar GHB in. Een van de meisjes werd onwel en moest overgeven in de auto. Vervolgens ging bij beide meisjes het spreekwoordelijke licht uit.

Een tijdje later vond een voorbijganger de meisjes op een parkeerplaats aan de Dorpsstreek. Ze waren bewusteloos en lagen tegen elkaar aan onder een jas.

Dit alles gebeurde op vrijdagavond 11 december. Omdat de daders nog altijd niet zijn gevonden verspreidt de politie nu een getuigenoproep. Ook heeft Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht, aandacht besteed aan de zaak.

Mensen die tips hebben over de zaak kunnen contact opnemen met de politie via 0800 - 6070.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -