Week voor opening inbraak bij Utrechts café: 'Superzuur, maar we gaan open'

© Ping Pong Club
UTRECHT - Een flinke domper, een week voordat ze weer open mogen. Dieven hebben iPads en iPhones, waarmee ze bestellingen aanslaan, vannacht gestolen bij de Utrechtse Ping Pong Club. "Superzuur, we waren net volle bak bezig om de hele tent weer klaar te maken voor volgende week", vertelt floormanager Layla Hesseling.
Zonder de telefoons en tablets kunnen ze geen bestellingen opnemen bij de zaak aan de Concordiastraat. Daarom deden ze vandaag meteen een oproep op Instagram: "Iemand nog een iPad (mini) of iPhone liggen die we voor weinig kunnen overkopen?"
De reacties stromen binnen. Layla: "Echt superlief, we krijgen veel reacties van mensen die hun oude Iphones aanbieden, echt heel fijn." Of het genoeg is om woensdag mee aan de slag te gaan? "Dat weet ik nog niet, maar we gaan open, no matter what, al moeten we de bestellingen met pen en papier op gaan nemen", lacht ze.
Intussen is er ook een crowdfundingsactie opgezet voor het café. Layla is overweldigd door alle lieve reacties. En blij: "Want we kunnen alle steun uiteraard goed gebruiken."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.