RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Inwoners Eemnes organiseren 'rondje geluk' als lichtpuntje in coronatijd

EEMNES - Inwoners uit Eemnes organiseren deze maand een 'rondje geluk'. Langs een route door het dorp staan kunstwerken, gedichten en zelfs geluksposters bedoeld als opkikkertje in coronatijd.

De werkgroep Rondje Geluk heeft dichters, kunstschilders en fotografen uit het dorp gevraagd om iets te maken rondom het thema Geluk. Ook werden basisschoolleerlingen uit de groepen 7 en 8 gevraagd mee te doen aan de actie.

Wethouder Wilma de Boer-Leijsma noemt het een buitengewoon initiatief dat Eemnessers een hart onder de riem steekt in deze ongewone tijd. "En het leuke is: iedereen kan meedoen! Wandel of fiets mee en geniet van de hoeveelheid creativiteit die Eemnes rijk is", aldus de wethouder.

Uitgestippelde route
De kunstwerken staan in tuinen en hangen achter de ramen langs een uitgestippelde route in het dorp. De tocht begint bij het Huis van Eemnes en gaat onder andere langs De Minnehof, De Vaart, De Deel en het gemeentehuis.

Zelf een beetje geluk aanleveren kan ook. De organisatie hoopt dat het initiatief zich op deze manier als een olievlek verspreidt.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -