RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Cel voor 46-jarige prostituee die klant neerstak om fles parfum

EEMNES/BAARN - Een 46-jarige sekswerker is door de rechtbank in Utrecht veroordeeld tot drie jaar celstraf waarvan één voorwaardelijk. Zij stak tijdens een seksdate een man uit Baarn in zijn buik. Poging tot doodslag en poging tot zware mishandeling oordeelt de rechter.

Tijdens een afspraak op 28 september 2020 in het bedrijfspand van de man in Eemnes probeerde de vrouw een fles Thierry Mugler Angel te stelen, een parfum. Toen de man de fles probeerde terug te pakken stak de vrouw hem in zijn buik en been met een mes. De vrouw wordt ook veroordeeld voor diefstal.

Bijl
Volgens de verdediging van de prostituee gaat het om noodweer. Maar ondanks dat de man het licht uit deed en met een bijl kwam aanzetten, is de vrouw nog steeds strafbaar volgens de rechter.

Het slachtoffer krijgt ook een schadevergoeding toegewezen. Het gaat om in totaal bijna 12.000 euro. Een deel daarvan (1157,45 euro) is voor materiële schade zoals de ziekenhuiskosten en spullen die tijdens het incident zijn vernield, zoals een zijden pyjama en een latex pakje. Ook krijgt het slachtoffer 10.000 euro voor immateriële schade toegewezen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -