Instellingen

Kort nieuws: Graffitigolf in Nigtevecht

REGIO - In Nigtevecht is op een groot aantal plaatsen graffiti gespoten. De politie heeft negen aangiftes binnen gekregen van vernieling. De graffiti zat onder andere op muren van huizen, schoolgebouwen, elektriciteitskastjes, vuilcontainers en bushokjes. De politie zoekt getuigen.
* Vandaag gaat in de Utrechtse Jaarbeurs de 50PlusBeurs weer van start. Het thema dit jaar is 'Maak de Toekomst Mee'. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld de nieuwste elektrische scooters en fietsen bewonderen. Ook is er een astronautentrainer met het oog op een toekomst in de ruimte. De 50PlusBeurs duurt nog tot en met zondag.
* Op donderdag 24 september is de gemeenteraadsvergadering van De Bilt voor het eerst live te volgen op internet. Inwoners kunnen de raadsvergadering via een link op www.debilt.nl opstarten. Vanaf 20.00 uur kan de vergadering live gevolgd worden. Een kwartier na de uitzending is de raadsvergadering terug te kijken en kan de uitzending worden doorzocht op spreker en/of agendapunt.
* Op de Utrechtse Automarkt is een grote controle gehouden. Honderden auto's werden onder de loep genomen en kopers en handelaren buiten de markt kregen een boete. Meer dan 30 werknemers met een uitkering vielen door de mand en de politie inde 2300 euro aan boetes handje contantje.
* Op de Rondweg-Oost in Veenendaal zijn drie auto's op elkaar gebotst. Een man en een vrouw uit Veenendaal zijn met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.