RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Drie 15-jarige jongens aangehouden na steekincident op busstation van Utrecht Centraal

UTRECHT - Bij een steekpartij op het busstation van Utrecht Centraal zijn drie 15-jarige jongens aangehouden. Het slachtoffer, een 18-jarige jongen uit Nieuwegein, raakte bij het incident gewond in zijn buik en moest met spoed worden geopereerd in het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel, zo zegt een woordvoerder van de politie.

Het incident gebeurde aan de Jaarbeurszijde op perron D3. Reizigers zagen daar hoe de jongeren ruzie maakten. Toen dat conflict ontaarde in een steekpartij ontstond er commotie, waardoor de verdachten in eerste instantie wisten te ontkomen.

Doordat agenten de op de vlucht geslagen jongeren toevallig die dag al hadden gecontroleerd, wist de politie al vrij snel de identiteit te achterhalen van het verdachte drietal. Waarom er op de 18-jarige Nieuwegeiner werd ingestoken is niet duidelijk. Het is ook niet duidelijk wie van de drie het mes heeft gebruikt.

Onder de 15-jarige verdachten zijn twee jongeren uit Benschop en een uit Vianen. Zij worden vanavond verhoord op het politiebureau.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -