RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Brand verwoest woning in centrum van IJsselstein

1/3
IJSSELSTEIN - In het centrum van IJsselstein is vanmiddag brand uitgebroken in een huis aan de Havenstraat. Bij de brand kwam veel rook vrij. Inmiddels is het vuur grotendeels onder controle, maar het huis is niet meer te redden.

De brand werd rond 15.45 uur gemeld. Al snel schaalde de brandweer op en stuurde meerdere eenheden naar het centrum toe. Dat had onder meer te maken met dat er op de locatie lastig aan bluswater gekomen kan worden.

 De brandweer heeft het huis gecontroleerd laten uitbranden De brandweer heeft het huis gecontroleerd laten uitbranden | Foto: Michiel van Beers

Rond 17.00 uur liet de brandweer weten dat het huis volledig was uitgebrand. De brandweer kan het huis ook niet meer in omdat er door de hitte scheuren in de muren zijn ontstaan. Brandweerlieden moeten op afstand blijven, voor het geval er een muur instort. Het blussen zal daardoor ook nog wel enige tijd in beslag nemen, verwacht een woordvoerder.

Niemand raakte gewond bij de brand. De bewoner was op het moment dat de brand uitbrak niet thuis. De omliggende huizen konden wel allemaal gered worden door de brandweer.

 Bij de brand kwam veel rook vrij Bij de brand kwam veel rook vrij | Foto: Michiel van Beers


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -