RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kim Roording uit Zeist nog altijd spoorloos

1/2
ZEIST - Kim Roording is nog altijd niet terecht. De 48-jarige vrouw uit Zeist verdween zondagavond spoorloos in het Lyceumkwartier. De politie spreekt inmiddels van een vermissing.

Inwoners van Zeist worden via sociale media gevraagd om naar haar uit te kijken en eventuele camerabeelden rond hun woning te onderzoeken. Mogelijk is de vrouw daarop te zien. De politie heeft in overleg met de familie haar gegevens op de website politie.nl gezet.

Roording liep zondagavond rond 19.45 uur in de omgeving van de Verlengde Slotlaan. Ze is sindsdien niet meer gezien. Ook herhaaldelijke oproepen via Burgernet hebben nog niets opgeleverd. Meerdere organisaties zouden hebben aangeboden om mee te zoeken, maar via sociale media wordt vooralsnog alleen opgeroepen om het vermissingsbericht te delen en tijdens het wandelen in en rond Zeist oren en ogen open te houden.

 De jas die Roording zondagavond droeg. De jas die Roording zondagavond droeg. | Foto: Familie (Bewerking door RTV Utrecht)

De vrouw uit Zeist heeft donker haar tot op haar schouders en is 1.76m. lang. Ze droeg toen ze verdween een 'groenige' gewatteerde jas, een zwarte broek en een zwart-witte blouse. Wie tips heeft wordt gevraagd de politie in te lichten via 0800-6070 of via een speciaal tipformulier.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -